Kozmetikus Érd / Százhalombatta árak:

Mottóm:

"Az ember sose lehet túl idős ahhoz, hogy egy gyönyörű nő látványára ébredjen. Ben Aaronovitch"

kozmetikus ár logo

5.500 Ft

Tini arckezelés (90 perc)

Letisztitás
Peeling
Felpuhítás
Tisztitás
Fertőtlenítés
Táplálás( Faggyúmirigy teremelés normalizálása)
Összehúzás
kozmetikus ár logo

7.000 Ft

Arcezelés (90 perc)

Letisztitás
Peeling
Felpuhítás
Fertőtlenítés
Táplálás, Hidratálás
Összehúzás
kozmetikus ár logo

6.000 Ft

Ultrahidratáló kezelés (40-50 perc)

Letisztitás
Peeling
Gépi kezelés
Masszázs
Alga peel off maszk
Befejezés
kozmetikus ár logo

4.000 Ft

Szem kezelés (30-40 perc)

Letisztitás
Masszázs
Alga peel off maszk
Befejezés
kozmetikus ár logo

4.000 Ft

Express Kezelés (20-30 perc)

Letisztitás
Peeling
Szérum
Alga peel off maszk
kozmetikus ár logo

3.000 Ft

Kozmetikia Masszázs (arc nyak dekoltázs) (30 perc)

Letisztitás
Peeling
Masszázs
Befejezés
kozmetikus ár logo

2.500 Ft

Szépségcsomag

Szempilla és Szemöldök festés
Szemöldok és bajusz szedés
Műszempilla
Teljes szett-1D Teljes szett-2D
5.500 Ft (Törlés 3.000 Ft) 8.500 Ft (Törlés 5.000 Ft) Leoldás: 1.000 Ft
Gyantázás
Nőknek Férfiaknak
Bajusz: 800 Ft Bajusz: --
Szemöldök: 800 Ft Szemöldök: 800 Ft
Hónalj: 800 Ft Hónalj: 1.000 Ft
Kar: 1.500 Ft Kar: 2.000 Ft
Láb térdig: 1.500 Ft Hát: 3.500 Ft - 5.000 Ft
Láb végig: 3.000 Ft Láb végig: 4.000 Ft
Has: 1.200 Ft Has: 1.500 Ft
Bikini vonal: 1.000 Ft Mellkas: 1.500 Ft
Intim teljes: 3.000 Ft Mellkas+has: 2.500 Ft
Festések
Szempilla Szemöldök
800 Ft 1.000 Ft
 • Partnerünk:

  Az autószerelés a vérünkben van!

  autószervíz fix áron

  Van egy dolog a világon amit minden 2. ember foglalkoztat és szeretne. Ez egy saját autó. Már gyerekkorukban foglalkoztatja a kicsiket a mozgó járművek és ez életük végéig ki is tart. Egy autó kényelmes, gyors, szabadságot ad stb. Amire viszont nagyon sokan nem gondolnak az az, hogy egy autót fenn kell tartani és szervizelni kell ami nem olcsó mulatság. Vannak olyan autók amiknek a szervizelési költsége sokkal nagyobb mint maga az autó. Cégünk az autószervíz fix áron nem drága, nem lassú és nincs rossz helyen sem. Munkatársaink nagyon türelmesek és nagyon ügyesen és gyorsan dolgoznak erre garanciát is vállalunk.

 • Partnerünk:

  MILYEN ÚJ RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK LÉTEZNEK?

  www.fiatalsagtitkai.hu

  fiatalsagtitikai.hu arra hívja fel a figyelmet hogy a ránctalanítás igen is lehetséges komolyabb műtétek nélkül. Termékeink krém alapúak és rettentően hatásosak. Miért? Azért mert a legújabb technológiával készültek. Képzeljük hogy a boltokban kapható krémek még a 80-90-es években lett kifejlesztve és azóta is azokkal az alapanyagokkal készítik. A fejlődő országokban már újabb technológiákat használnak és a fiatalsagtitkai.hu ezt akarja Magyarországon a köztudatba hozni. Nem szabad félni az ismeretlentől mert az új dolgok nem mindig rosszak főleg ha már több ezer ember elismerte a jótékony hatását. Csatlakozni szeretne? Vásárolni szeretne? A weboldalunkon ezeket megteheti. Nem csak Magyarországon hanem az egész világon vállalunk kiszállítást.

 • Partnerünk:

  Google-on Túl! Link ajánlás ingyen!

  Google-on Túl! Link katalógus

  Az interneten a kezdetekben a keresők nagyon kezdetlegesek voltak ezért úgynevezett linkkatalógusok jöttek létre ahol rendszerezve megtalálhatóak voltak a weboldalak. A Google-on Túl! is ilyen link katalógus. Pl: szolgáltatás -> duguláselhárítás. Aki duguláselhárítót keresett az ilyen katalógusokban nézelődött elég gyakran. Amióta az internetes keresők rohamosan fejlődésnek indultak azóta egyre egyszerűbb megtalálni azt amire igazán kíváncsiak vagyunk. Ennek hatására a linkkatalógusok-nak rohamosan csökkent a látogatottsága és az értelme mint pl az iwiw vagy mywip-nek annó.  

 • Partnerünk:

  A profizmus belőlünk fakad!

  dugulasprofi.hu

  Válaszd a dugulasprofi.hu csapatát és meglátod, hogy nem viccelünk. Bármilyen dugulásod van mi megoldjuk és még 7 nap garanciát is adunk ( amit nem is kellene a törvény szerint). Nem új cég vagyunk hanem régimotorosok. Nem családi kis egyéni vállalkozók hanem sok kolléga és sok főnök. Egy szónak is 100 a vége válasz minket ha duguláselhárításról van szó, nem fogod megbánni. Nézz körül weboldalunkon is: duguláselhárítás Törökbálint. Egész pest megyében dolgozunk az összes településén.

 • Partnerünk:

  Autóval Görögországba

  Autóval Görögországba

  Ha nyaralás akkor csak az autó, mert kényelmes és nem kell senkihez alkalmazkodni. Gondoljunk bele ha repülővel utaznánk akkor a reptéren kell fél napokat várakozni de ha busszal akkor meg alkalmazkodni kell sok más emberhez kis helyen sokáig. Utazni jó, mindenki szeret világot látni de a leghatékonyabb és legjobb megoldás ha ezt a saját autónkkal tesszük meg. Abban az esetben ha elfáradnánk akkor több szálláshelyen is lepihenhetünk útközben, nem beszélve ha kisebb gyerekekkel utazunk. Utazzunk autóval Görögországba.